Especialitzat en pintura decorativa a Barcelona

RuizLove Pintors és una empresa amb més de 40 anys d’experiència en el sector. Oferim diferents solucions per a qualsevol projecte de pintura: des de l’àmbit industrial fins als acabats més exclusius per a particulars i interioristes.

Ens desplacem a qualsevol punt geogràfic, realitzem tan obra privada com pública, tan projectes nous com rehabilitacions amb la millor relació qualitat preu en tots els nostres serveis i productes.

Després de més de 40 anys d'experiència en el sector, la nostra empresa de pintura pot aportar a la seva estada la qualitat que busca, amb acabats professionals. Comptem amb un equip de pintors i decoradors que estan en constant formació per adequar els serveis de pintura i reforma a les últimes tendències decoratives.

Serveis

  • Pintura decorativa: en interiors fem tot tipus d’acabats: textures i papers decoratius, lacats, papers personalitzats imitant panells de pedra, aplicació de microciment, vinils, pissarres, parets imantades, pintura de rajoles...
  • Pintura industrial: també treballem en qualsevol projecte industrial. Fent tot tipus d’acabats especials: ignifugació, pintures resistents a l’aigua substitutives de la rajola convencional, pintat de terres... (tots els acabats, van acompanyats del certificat de garantia corresponent)
  • Rehabilitacions: a pintures RuizLove Pintors realitzem també tot tipus de treballs en façanes. Pintats i sorrejats, celoberts, escales comunitàries, naus industrials, pàrkings...

Condiciones de compra

Ja sigui un particular, una empresa o comunitat de veïns, podem assessorar-lo per trobar el servei de pintura que millor s'adapti als seus interessos, sempre amb el preu més competitiu.


  • Ruizlove Pintors
  • Ruizlove Pintors
Ruizlove Pintors

649094407

  • Pintores
  • Oferta disponible en Barcelona

¿Tienes una empresa?

Date de alta en Citiservi. Es gratis.

Iniciar Registro


Otras ofertas y descuentos.